Üdvözöllek!

2010. január 13., szerda

Isten patikája


(Egy barátom osztotta meg velem az alábbi információkat – megfontolandóak!)

Először mondja az Írás: az Isten elválasztotta a sós vizet az édestől, alkototta a szárazföldeket, ültetett kerteket, állatokat és halakat teremtett, ezt mind megteremtette, mielőtt az embert. Ő mindent biztosított életünkhöz, mielőtt megszülettünk.
Egészségünkre ezek a legjobbak és a leghatásosabbak, ha nyersen fogyasztjuk az Éden gyümölcseit.

Mi – sajnos – nagyon lassan tanulunk.

Isten ezért adott mindenhez egy óriási nyomravezető segítséget, hogy az ennivalók hogyan segítenek a testrészeinken..
A természet patikája fantasztikus !

Sárgarépa

Egy szelet sárgarépa úgy néz ki, mint egy emberi szem. A pupilla, az írisz, a sugárirányú vonalak úgy néznek ki, mint az emberi szem. És IGEN, a tudomány ma már tudja, a sárgarépa nagyszerűen feljavítja a szem vérkeringését és működését...

Paradicsom

A paradicsomnak négy kamrája van és piros. A szívnek is négy kamrája van és piros... A kutatások azt mutatják, hogy a paradicsomok tele vannak lycopine-okkal amik igazi táplálékot jelentenek a vérnek és a szívnek. (lycopine: antioxidáns, hatása erősebb a C -vitaminnál, lassítja a sejtek öregedését)

Szőlő

A szőlők fürtökben lógnak, formájuk, mint egy szív. A szőlőszem olyan, mint egy vérsejt, a mai kutatások szerint a szőlő élénkíti a szívet és a vért.

Dió

A dió olyan, mint az agy, jobb és bal félteke, a kisagy és a nagyagy. A gyűrődések és a behajtások olyanok, mint az agykéreg. Tudjuk, hogy a dió jelentősen segíti az agyműködést.

Kidney bean

A vesebab segíti a vese működését és valóban úgy néz ki, mint egy vese.

Zeller, Kínai kel, Rebarbara

A zeller, a kínai kel és a rebarbara olyanok, mint a csontok.

Ezek valóban erősítik a csontokat. A csontok 23 % szódát tartalmaznak. Ezek a zöldségek is 23 % szódát tartalmaznak. Ha nincs elég szóda az étrendedben, a szervezet kivonja a csontokból és emiatt csontjaid meggyengülnek. Ezek az ételek megerősítik a csontvázat

Avocado

Az avokádó, a padlizsán és a körte segítik anyaméh és a méhnyak egészséges működését. Hasonlítanak is rájuk. A tudományos kutatások szerint, ha egy nő heti egy avokádót elfogyaszt, egyensúlyban tartja a hormonjait, megakadályozzák a nemkívánatos születési súlyt és megelőzik a méhnyakrákot. Mennyire megalapozott ez? Pontosan 9 hónap kell, hogy az avokádó bimbóból érett gyümölccsé fejlődjön, több mint 14000 különböző élelem-alkotóelem található minden egyes gyümölcsben, mégis a modern tudomány eddig csak 141-et tanulmányozott.

Füge

A fügék tele vannak magokkal és párosával lógnak, míg fejlődnek. A fügék elősegítik a spermák mozgási sebességét és növelik a mennyiségüket, ami kizárja a magtalanságot.

Édesburgonya

Az édes burgonya a hasnyálmirigyre hasonlít és ténylegesen egyensúlyban tartják a szervezetet a cukorbetegség megelőzése szempontjából.

Olive

Az oliva bogyó segíti a petefészek egészséges működését.

Narancs

A narancs a grapefruit és az egyéb citrusfélék olyanok, mint a női emlőmirigyek és segítik a mell egészségét és a nyirokmirigy csomók a mellből való eltávozását.

Hagyma

A hagyma olyan, mint az emberi sejt. A tudomány mai állása szerint a hagyma segít eltávolítani a hulladék anyagokat a sejtekből. Könnyeket fakasztanak, amik viszont tisztítják a szemet Társa a fokhagyma szintén segít eltüntetni a hulladék anyagokat és a veszélyes mérgező anyagokat.

Bevallom jómagam is megmosolyogtam ezeket a tényeket... Merthogy azok. Tények. S kétségkívül. Utánuk olvastam és mindenütt megerősítették a fenti sorokat. A mosolyom nem is a szervezetünkre és testünkre gyakorolt hatásaikra volt egyfajta reakció, hanem sokkalta inkább a gyümölcsök és zöldségek alakjai. Ahogy játszi könnyedséggel összehasonlíthatóak az ember külalaki adottságaival.
Lehetséges, hogy ezentúl sokunk alapfokú gyógyászati tippekkel látja majd el a zöldségesnél mellettünk tanácstalankodó vásárlót?! - Tessék mondani hölgyem, küzd Ön valamilyen egészségügyi problémával? Jajj, Aranyoskám... Igen. Veseproblémáim vannak mostanság. - Értem. Akkor nézzünk csak szét... Oh, ebben a kosárban vesebab van. Neve, alakja a maga problémás területével azonos. Vigyen haza belőle 1-2 kilócskát, készítsen belőle finomakat. Meglátja jól lakik majd, s a problémája is mérséklődni fog.
Segítettünk egy vásárlónak, javítottuk az üzletet az eladónak, magunknak is vételeztünk valamit jóáron. Ezek után a napunk és közérzetünk már csak kellemes lehet. :-)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése